top of page

Aplicația care te ajuta să calculezi mai ușor declarația nutrițională pentru meniul restaurantului tău
 

Categorii.tif
Despre noi
De ce să alegi NutriNest?

Nutrinest te ajuta să calculezi declarația nutritională pentru fiecare preparat, fară a apela la un nutriționist.

Folosind NutriNest, vei plăti cu până la 70% mai puțin si vei câștiga timp. Implementarea se face în maxim 3-5 ore.

Am creat această soluție accesibilă și eficientă pentru a te ajuta să implementezi rapid noile reglementări în locația ta.

Cui i se adreseaza NutriNest

Conform ordinului 201/2022 al ANPC. Începând cu data de 15.03.2023, orice restaurant, firmă de catering sau fast-food trebuie să afișeze declarația nutritională a fiecarui preparat din meniu, împreună cu alergenii și aditivii prezenți.

Cum funcționează?

pngtree-color-circle-time-flow-chart-image_2281984.jpg

Atat de simplu

Acum poti calcula simplu și rapid valoarea nutrțională a meniului tău.

Creeaza-ți contul în baza unei adrese de email, introdu datele de facturare, activează abonamentul potrivit pentru tine și poți începe actualizarea meniului tău conform ordinului 201/2022 emis de ANPC.

Peste 30.000 de ingrediente

Alege din cele peste 30.000 de ingrediente prezente la furnizorii HORECA din România și NutriNest va calcula automat declarația nutritională pentru fiecare rețetă din meniul tău.

download (13).png
download (21) copy.png

Cod QR printr-un click

Exporta meniul actualizat printr-un singur buton și acesta va fi la dispoziția tuturor clienților tăi prin scanarea unui cod QR pe care ți-l furnizăm în cadrul abonamentului selectat de tine.

Cum functioneaza

"Cel mai inteligent   produs de pe piața"

Testimonials
Aplicatie

Flexibilitate totala în gestionarea meniului. Poți adăuga, șterge sau modifica oricând rețetele iar actualizarea meniului online se face în timp real.

Îmbunatățire constanta a bazei de date ce conține ingredientele folosite de restaurantele din România și actualizări legislative cu privire la ordinele emise de către ANPC.

Am creat cea mai ușoară metodă de calcul a declarației nutriționale pentru meniul tău

Interfată prietenoasă cu utilizatorul ce face calculul declarației facil pentru oricine, indiferent de nivelul cunoștințelor de operare a unui program informatic.

Timpul de calcul per preparat va scădea de la circa 60 de minute la doar 2-3 minute prin soluția dezvoltată de NutriNest.

Listă cu toți alergenii și aditivii care pot fi prezenti într-un preparat.

Peste 50.000 de ingrediente disponibile, inclusiv cele de la cei mai importanți furnizori din HORECA de pe piata din România.

O soluție eficientă și usor de folosit

Video Prezentare

Video prezentare

Aici găsesti video-ul complet al aplicației

Contact
bottom of page